Algemeen: 20 november 2013 Voornemen tot gunning versterking Zwakke Schakels (kust)

HHNK logoBron: HHNK - Op 14 november 2013 hebben we het voornemen tot gunning voor de kustversterking van Zwakke Schakel Hondsbossche en Pettemer Zeewering verstuurd aan de deelnemende aannemers. De partijen zijn gevraagd de uitslag voor zich te houden, omdat niemand enig recht kan ontlenen aan dit voornemen. De aannemers kunnen nog bezwaar maken tegen dit besluit.

Rijkswaterstaat en wij ondertekenen het contract met de winnende aannemer naar verwachting op 11 december 2013. Dan wordt ook bekend hoe de kustversterking met zand, strand en duinen er uit komt te zien en hoe het werk wordt uitgevoerd. De aannemer is ook verantwoordelijk voor 20 jaar onderhoud aan de nieuwe kustversterking.

Uitdagende aanbesteding

Op 1 juni 2012 startte een uitdagende aanbesteding voor de aannemers. We hebben de aannemers zo veel mogelijk vrijheid gegeven om mee te denken met het ontwerp voor een veilige en mooie kust. De creativiteit van de aannemers is geprikkeld om slimme oplossingen te bedenken voor natuur en recreatie. Ook heeft de aannemer rechtstreeks gesproken met de omgeving, zodat hij de wensen direct kon doorvertalen naar het ontwerp. In deze innovatieve uitwisseling creëren we niet alleen een veilige kust, maar ook kansen voor natuur, recreatie en toerisme.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl