Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 22 november 2013 SEPA en de gemeente Hollands Kroon

De gemeente Hollands Kroon gaat per 1 januari 2014 over op IBAN, de nieuwe Europese standaard voor rekeningnummers. IBAN staat voor International Bank Account Number.

Deze noodzakelijke overstappen maakt het mogelijk het betalingsverkeer van de gemeente in stand te houden. Als burger zie je dat de gemeente in haar correspondentie haar IBAN nummer vermeldt. Tevens worden alle transacties met de gemeente via IBAN afgehandeld.

Wijziging rekeningnummer

Banken hebben hun klanten reeds bericht gestuurd over de wijziging van rekeningnummer naar IBAN. De gemeente heeft haar administratie bijgewerkt. Alle rekeningnummers, voor alle burgers en bedrijven waar wij zaken mee doen, zijn gewijzigd volgens de IBAN standaard. In toekomstige correspondentie met de gemeente vermelden wij de nieuwe gegevens.

Wat is uw IBAN versie?

Bent u benieuwd naar de IBAN versie van uw rekeningnummer? Neem dan contact op met desbetreffende bank.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl