Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 26 november 2013 Informatief watersymposium met humoristisch slot in Heerhugowaard

HHNK logoBron: HHNK - Nieuws, interactie en humor waren centrale elementen tijdens het watersymposium 'Een ander klimaat, een nieuwe samenleving' dat op 21 november 2013 plaatsvond bij Jules in Heerhugowaard.

KNMI-directeur Frits Brouwer bood een kijkje in de keuken van de nieuwste ontwikkelingen rond weerswaarschuwingen. Friso de Zeeuw gaf het publiek op zijn eigen wijze de boodschap mee hoe we als overheden in de netwerksamenleving om moeten gaan met onze burgers. Over leiderschap: "We hebben effectieve, communicatieve ploeteraars nodig, met een beetje visie en hart voor de zaak. En in sommige trajecten moet je kiezen voor de strategie 'Beul, hou het kort'." Interessante lezingen van inspirerende sprekers.

Vervolgens werd tijdens de deelsessie Afvalwaterketen actief gediscussieerd over de verbetering van de doelmatigheid in de afvalwaterketen en bij de Watertafel Waterprogramma kwamen volop nieuwe ideeën voor de bouwstenen naar boven.

De afsluiting lag in handen van kapster Ans Nachtegaal die op humoristische wijze haar visie op de middag gaf.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl