Algemeen: 26 november 2013 Informatief watersymposium met humoristisch slot in Heerhugowaard

HHNK logoBron: HHNK - Nieuws, interactie en humor waren centrale elementen tijdens het watersymposium 'Een ander klimaat, een nieuwe samenleving' dat op 21 november 2013 plaatsvond bij Jules in Heerhugowaard.

KNMI-directeur Frits Brouwer bood een kijkje in de keuken van de nieuwste ontwikkelingen rond weerswaarschuwingen. Friso de Zeeuw gaf het publiek op zijn eigen wijze de boodschap mee hoe we als overheden in de netwerksamenleving om moeten gaan met onze burgers. Over leiderschap: "We hebben effectieve, communicatieve ploeteraars nodig, met een beetje visie en hart voor de zaak. En in sommige trajecten moet je kiezen voor de strategie 'Beul, hou het kort'." Interessante lezingen van inspirerende sprekers.

Vervolgens werd tijdens de deelsessie Afvalwaterketen actief gediscussieerd over de verbetering van de doelmatigheid in de afvalwaterketen en bij de Watertafel Waterprogramma kwamen volop nieuwe ideeën voor de bouwstenen naar boven.

De afsluiting lag in handen van kapster Ans Nachtegaal die op humoristische wijze haar visie op de middag gaf.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl