Algemeen: 03 december 2013 Gemeentelijk servicepunt Hollands Kroon in Hippolytushoef gaat verhuizen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vanwege de sluiting van het Rabobankkantoor in Hippolytushoef verhuist ons servicepunt. Vanaf 8 januari 2014 is het gemeentelijke servicepunt in Hippolutushoef gevestigd in Zorgcomplex Parkzicht, Parkzicht 3 in Hippolytushoef. Het servicepunt vindt u op de tweede verdieping, boven de bibliotheek.

Laatste openingsdag Beatrixstraat 2

Het servicepunt is op de oude locatie geopend tot en met 11 december 2013. Het op 11 december 2013 aangevraagde reisdocument of rijbewijs kunt u dan vanaf 18 december 2013 ophalen in het gemeentekantoor in Anna Paulowna.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl