Algemeen: 04 december 2013 Zalmverkoop bij Glazen Huis Hippolytushoef Opbrengst voor Serious Request op 13 en 14 december 2013

Soroptimistclub Wieringerland verkoopt zalm voor het goede doel van 3FM Serious Request. En waar kan je dan bij uitstek je zalm verkopen? Natuurlijk bij het Glazen Huis Hippolytushoef. Drie bekende Wieringer dj's laten zich op vrijdag 13 december 2013 24 uur lang opsluiten in een glazen huis aan de Hoofdstraat van Hippolytushoef. Tijdens de Christmas Shopping Night die avond komen extra kraampjes te staan met allerlei artikelen die met de winter en de kerst te maken hebben. En daar hoort natuurlijk ook de zalmverkoop bij van de Soroptimistclub. De club van vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen.

vrijdag 13 december 2013

Met de opbrengst steunt de serviceclub o.a. het goede doel 3FM Serious Request 2013. Zij vragen aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het Rode Kruis helpt met het regelen schoon drinkwater, zeep en medicatie, met de bouw van sanitaire voorzieningen en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Steun het goede doel en koop zalm op vrijdagavond 13 of zaterdag 14 december 2013 of bestel via de website www.zalmverkoop.nl. Er is keuze uit vier pakketten zalm die in feestelijke geschenkverpakking worden geleverd voor de feestdagen. Nieuw is de speciale editie; een houten schaal met dungesneden zalm, heerlijke wijn en toast voor 25 euro. Bestellen kan tot en met 15 december 2013 en op zaterdag 21 december 2013 wordt bij u geleverd in Den Helder, Julianadorp, Hollands Kroon, Schagen e.o.

Wil u meer informatie over de zalmverkoop, belt u dan met Ellen Huijbers te bereiken op 06 - 13 48 13 88.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl