Algemeen: 16 december 2013 Extra infoavond plannen kustversterking 18 december 2013 (Hondsbossche en Pettemer Zeewering)

Op woensdag 18 december 2013 organiseren we een extra informatieavond om het ontwerp van de kustversterking van Zwakke Schakel Hondsbossche en Pettemer Zeewering te presenteren. Op de informatieavond van afgelopen donderdag, 12 december 2013, kwamen meer dan 450 geïnteresseerden af. Helaas te veel om binnen te kunnen laten. We hopen deze mensen woensdag 18 december 2013 te mogen begroeten.

Geïnteresseerden zijn woensdag 18 december 2013 van harte welkom bij Camping de Watersnip, Pettemerweg 4 in Petten. De inloop start om 19.15 uur. Om 19.30 uur begint het programma met presentaties van het hoogheemraadschap en de aannemer.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst stelt de aannemer zich voor en wordt het definitieve ontwerp met een nieuw, veilig strand en duinen tussen Camperduin en Sint Maartenszee toegelicht. Aanwezigen krijgen te zien welke creatieve oplossingen zijn bedacht voor natuur en recreatie, hoe het werk wordt uitgevoerd en hoe hinder van bijvoorbeeld stuifzand zoveel mogelijk beperkt wordt. Na afloop van de presentaties is er de gelegenheid om tijdens een informatiemarkt vragen aan de experts te stellen.

Kust op Kracht

Het definitieve ontwerp is een belangrijke mijlpaal in het project Kust op Kracht van Rijkswaterstaat, provincie Noord-Holland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. In Kust op Kracht werken wij samen aan het veiliger en mooier maken van de Noord-Hollandse Noordzeekust. Met de versterking blijven de inwoners van Noord-Holland beschermd tegen de Noordzee. Zodra de contracten zijn getekend kan de aannemer aan de slag om de veiligheid op orde te brengen. Eind 2015 is ook deze laatste Zwakke Schakel in de Noordzeekust weer veilig.

Meer informatie op http://www.kustopkracht.nl/ (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl