Algemeen: 16 december 2013 Gedeputeerde Staten van Noord-Holland willen forensisch onderzoek naar Econcern/Darwind

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Gedeputeerde Staten van Noord-Holland gaan een forensisch accountant inschakelen voor een onderzoek naar de gang van zaken rond Econcern/Darwind. Gisteren bleek uit een verslag van de curatoren van Econcern dat wijlen gedeputeerde Moens, terwijl hij nog gedeputeerde was, tegen betaling werkzaamheden voor dit bedrijf verrichtte. Het onderzoek moet voor de zomer van 2014 klaar zijn.

Het college schrijft dit in een brief aan Provinciale Staten van Noord-Holland (zie de brief op www.noord-holland.nl). Het noemt de gang van zaken die uit het verslag van de curatoren blijkt, "bestuurlijk laakbaar". Het wil laten onderzoeken of de belangen van de provincie hiermee zijn geschaad. GS sluiten niet uit dat ook andere dossiers uit de periode waarin de heer Moens gedeputeerde was, in het onderzoek moeten worden betrokken.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl