Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 december 2013 Leerlingen Horizon College in actie voor Serious Request van 3FM - veiling op 28 december 2013 in Schagen

Alkmaar/Schagen - Leerlingen van het ROC Horizon College organiseren zaterdagavond 28 december 2013 in Schagen een veiling voor Serious Request van 3FM. Tijdens de veiling worden personen geveild. De persoon die geveild wordt, gaat met de bieder op een leuke date. Sponsors hebben de dates beschikbaar gesteld en variëren onder meer van duiken, karten, paintballen, uit eten, bioscoop- of museumbezoek. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de actie Serious Request van 3FM. Drie radio-dj's staan dit jaar met het Glazen Huis in Leeuwarden om aandacht te vragen voor kinderen die sterven aan de gevolgen van diarree.

Drie leerlingen van de locatie Alkmaar van het Horizon College zijn vanaf september 2013 in touw met de organisatie. Roxanne de Vries (16), Prisca Schouten (19) en Enoch Diasonama (19) zijn leerlingen van het vavo, het voortgezet algemeen volwassenen onderwijs. Tijdens de lessen Nederlands, economie, aardrijkskunde en biologie is op meerdere manieren aandacht gegeven aan diarree bij kinderen, schoon drinkwater en kindersterfte en zo ontstond het idee om een veiling te organiseren. Roxanne stelde vervolgens een zakelijke brief op richting sponsoren, Enoch regelde de artiesten en Prisca nam de locatie voor haar rekening.

Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 28 december 2013 bij Eventcentrum KDanz in Schagen. De veiling start om 22.00 uur. De entree is gratis en de minimumleeftijd voor entree is 16 jaar.

Het organiserende drietal is nu nog op zoek naar mensen die geveild willen worden. In totaal worden hiervoor 65 mensen gezocht. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via . Na de veiling is er een afterparty met onder anderen DJ Rokid en DJ Anovic.

Roxanne, Prisca en Enoch hebben hard gewerkt en veel van hun vrije tijd in de organisatie gestoken. Ze hebben er ook veel van geleerd. Zo weten ze nu meer over kindersterfte en hebben ze ook ondervonden hoe het is om sponsoren en artiesten te benaderen en bereid te vinden mee te werken voor het goede doel. Ook hebben ze aan hun communicatievaardigheden gewerkt. Het drietal hoopt nu met hun inspanningen een mooi bedrag voor het goede doel op te halen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl