Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 19 december 2013 Wooncompagnie start met een bijzondere kerstwensenactie

Wooncompagnie logoBron: Wooncompagnie - Deel jouw kerstwens en maak kans op 1 van de 6 verrassingspakketten! Wooncompagnie start met een bijzondere kerstwensenactie. De corporatie nodigt alle huurders uit hun kerstwens te delen. Huurders kunnen hun kerstwens onder meer achterlaten op de Facebookpagina van de woningcorporatie. Deze wens kan gaan over uiteenlopende zaken: van minder armoede, vrede op aarde, een fijne buurt tot iets persoonlijks. Alle kerstwensen komen in een kerstboom te hangen bij de Wooninformatiepunten in Schagen en Purmerend. Bewoners die hun kerstwens delen, maken kans op een feestelijk verrassingspakket.

Kerstwens delen via Facebook

Huurders kunnen op verschillende manieren deelnemen aan de kerstwensenactie. Zo kan de kerstwens worden achtergelaten op de Facebookpagina van Wooncompagnie. In dat geval gaan bewoners naar facebook.com/wooncompagnie en liken ze de pagina.

Vervolgens kunnen ze reageren op het bericht over de actie en plaatsen ze hun kerstwens.

Mailen of langskomen kan ook

Ook kunnen bewoners een e-mail met hun kerstwens en woonadres sturen naar: . Daarnaast is het mogelijk de kerstwens en woonadres achter te laten bij het Wooninformatiepunt in Schagen of Purmerend.

Kans maken op een verrassingspakket

Om de feestvreugde te vergroten, worden zes kerstwensen beloond met een speciaal verrassingspakket (ter waarde van Ä 25,-) vol lekkernijen en nuttige spullen. De actie loopt van 18 tot 31 december 2013 en is bedoeld voor alle huurders van Wooncompagnie. Een notaris trekt op maandag 6 januari 2014 (vanaf 16.00 uur) de winnende wensen. Huurders zijn daarbij overigens van harte welkom bij de vestiging aan de Kraggeveenstraat 5 in Purmerend. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Alle huurders worden persoonlijk uitgenodigd

Wooncompagnie nodigt al haar huurders persoonlijk uit om mee te doen aan de actie. Met deze kerstwenskaart deelt de woningcorporatie meteen haar éigen kerstwens richting de bewoners.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl