Algemeen: 06 januari 2014 Woonzorggroep Samen start zesde reeks Parkinsontrainingen

Schagen - Woonzorggroep Samen start op 17 februari 2014 met een nieuwe reeks bijeenkomsten van het zogeheten Patiënt Educatie Programma Parkinson (PEPP). Gedurende acht weken leren deelnemers, patiënt en partner, beter omgaan met de gevolgen van de ziekte van Parkinson. De training is er met name op gericht om psychologische en sociale problemen van patiënt en partner te verminderen.

Een succesvol programma, zo blijkt wel uit reacties van deelnemers uit de voorgaande trainingen. Met name het lotgenotencontact waarin veel ervaringen en ideeën worden uitgewisseld, de educatie over de ziekte en het aanleren van vaardigheden om beter om te leren gaan met de ziekte worden als zeer waardevol ervaren.

De training wordt deskundig begeleid door gecertificeerde medewerkers van Woonzorggroep Samen, die goed bekend zijn met de ziekte van Parkinson en ervaren met het geven van groepstrainingen. De training wordt gegeven in Magnushof in Schagen en bestaat uit acht bijeenkomsten in groepsverband op de maandagmiddag van 13.15 uur tot 15.15 uur. De kosten voor het volgen van de PEPP-training zijn Ä20,- per persoon. Aanmelden kan voor 20 januari 2013 bij Mevrouw M. Jongeneel via 0224-211144 of . Meer informatie over de inhoud van het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl