Algemeen: 23 januari 2014 Oefenprogramma Koninklijke Luchtmacht op Vliehors range January 2014

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - In januari 2014 zal de Koninklijke Luchtmacht op de Vliehors Range oefenen in het afwerpen van explosieve bommen. De oefening zal plaatsvinden in de hierna genoemde periodes:

Het totaal aantal af te werpen bommen bedraagt naar verwachting 24, het afwerpen zal verdeeld worden over de bovenstaande dagdelen.

De normale restricties ten aanzien van onder andere de meteorologische omstandigheden zijn uiteraard van kracht. Op Texel zal een meetpost worden ingericht waar een medewerker van Bureau Geluishinder als aanspreekpunt voor deze oefening aanwezig is.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl