Algemeen: 24 januari 2014 Reageren op het nieuwe ontwerp-Uitvoeringsplan Waddenfonds t/m 13 februari 2014

wup 2014 2017 waddenfonds Op 16 januari 2014 heeft het algemeen bestuur van het Waddenfonds het ontwerp-Uitvoeringsplan (UP) Waddenfonds 2014-2017 vastgesteld. Het UP is nu verzonden naar Provinciale Staten van de drie Waddenprovincies. Het UP wordt daar in maart 2014 en mei 2014 in twee ronden in Statencommissies behandeld. Hierna stellen de drie Provinciale Staten het UP in juni 2014 definitief vast.

U bent nu in de gelegenheid om uw mening over het UP te geven. Eventuele reacties kunt u per e-mail zenden aan de directeur Waddenfonds op het e-mailadres .

De verzamelde reacties worden doorgeleid aan Provinciale Staten. Het is van belang uw opmerkingen bij de eerste bespreking van het ontwerp UP in de commissies beschikbaar te hebben. U kunt daarom reageren tot en met 13 februari 2014.

Het ontwerp-Uitvoeringsplan Waddenfonds 2014-2017 is te vinden op www.waddenfonds.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl