Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 27 januari 2014 Digitale Belastingbalie Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in gebruik genomen

HHNK logoBron: HHNK - Deze week heeft het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier een digitale belastingbalie in gebruik genomen. Op www.hhnk.nl/belastingen is een link naar deze digitale belastingbalie geplaatst. Per direct kan men online, via de beveiligde DigiD-omgeving, eenvoudig en snel zelf een aantal belastingzaken regelen.

In de week van 27 tot 31 januari 2014 vallen de gebruikersaanslagen 2014 op de mat. Via deze aanslagen worden alle ontvangers geattendeerd op de digitale belastingbalie. Deze kent de volgende mogelijkheden:

Verzoeken die worden gedaan via de digitale belastingbalie worden automatisch in het belastingsysteem verwerkt. In 2014 zal de belastingbalie onder andere worden uitgebreid met een bezwaarmodule.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl