Algemeen: 04 februari 2014 Oud papier in Anna Paulowna wordt pas 7 februari 2014 opgehaald

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het oud papier wordt door verenigingen in Anna Paulowna de eerste en derde vrijdag van de maand opgehaald. Voor de eerste maand van dit jaar was dit dus vrijdag 3 en 24 januari 2014.

Veel inwoners zijn in de war geraakt met de datum, omdat januari 2014 een extra vrijdag (31 januari) heeft. Hierdoor hebben inwoners van Anna Paulowna ook deze laatste vrijdag het oud papier aan de weg gezet. Maar dit wordt pas vrijdag 7 februari 2014 opgehaald. Veel oud papier staat nu dus langs de weg. Door het weer kan het wegwaaien of uiteenvallen door regen. Dit is vervuiling van de openbare ruimte. Daarom vragen wij de inwoners van Anna Paulowna om het oud papier weer binnen te zetten. Als u dit niet doet riskeert u een boete van Ä 90 euro. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl