Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 05 februari 2014 Texel: Zitting van centraal stembureau over geldigheid ingeleverde kandidatenlijsten en nummering vrijdag 7 februari 2014

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op 19 maart 2014 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Op vrijdag 7 februari 2014 om 16.00 uur wordt in een openbare zitting in de raadzaal beslist over de geldigheid van de ingeleverde kandidatenlijsten en nummering. Voor de verkiezingen van de gemeenteraad op 19 maart 2014 hebben de partijen die hier aan mee willen doen kandidatenlijsten ingeleverd; de kandidaten staan hierop in een bepaalde volgorde aangegeven. Ook hebben de partijen aangegeven welke lijstcombinaties er aangegaan worden, als daar sprake van is.

Het centraal stembureau van de gemeente Texel beslist op vrijdag 7 februari 2014 om 16.00 uur in een openbare zitting over:

Na deze beslissing is bekend welke partijen er meedoen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad op 19 maart 2014 en op welke kandidaten er gestemd kan worden.

Ook is dan bekend welke partijen een lijstcombinatie aangaan.

De voorzitter van het centraal stembureau, maakt dit bekend ingevolge artikel I 4 van de Kieswet.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl