Algemeen: 05 februari 2014 Texel: Zitting van centraal stembureau over geldigheid ingeleverde kandidatenlijsten en nummering vrijdag 7 februari 2014

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op 19 maart 2014 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Op vrijdag 7 februari 2014 om 16.00 uur wordt in een openbare zitting in de raadzaal beslist over de geldigheid van de ingeleverde kandidatenlijsten en nummering. Voor de verkiezingen van de gemeenteraad op 19 maart 2014 hebben de partijen die hier aan mee willen doen kandidatenlijsten ingeleverd; de kandidaten staan hierop in een bepaalde volgorde aangegeven. Ook hebben de partijen aangegeven welke lijstcombinaties er aangegaan worden, als daar sprake van is.

Het centraal stembureau van de gemeente Texel beslist op vrijdag 7 februari 2014 om 16.00 uur in een openbare zitting over:

Na deze beslissing is bekend welke partijen er meedoen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad op 19 maart 2014 en op welke kandidaten er gestemd kan worden.

Ook is dan bekend welke partijen een lijstcombinatie aangaan.

De voorzitter van het centraal stembureau, maakt dit bekend ingevolge artikel I 4 van de Kieswet.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl