Algemeen: 06 februari 2014 Texel: Eenmalige subsidies vóór 1 maart 2014 aanvragen

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De subsidiebudgetten van de gemeente Texel voor eenmalige subsidies worden in maart 2014 verdeeld. Alle aanvragen die vóór 1 maart 2014 ontvangen zijn, kunnen hiervoor in aanmerking komen. De eenmalige subsidies voor kunst & cultuur en sport kunnen nu ook digitaal worden aangevraagd. Ga hiervoor naar www.texel.nl

De volgende budgetten zijn voor eenmalige subsidies 2014 vastgesteld:

Aanvragen die na 1 maart 2014 bij de gemeente binnenkomen, worden alleen in behandeling genomen als er nog budget resteert. Aanvraagformulieren voor eenmalige subsidies en nadere informatie zijn te vinden op www.texel.nl of af te halen in de hal van het gemeentehuis De voorwaarden en procedures van subsidieverstrekking op gebied van sport, kunst & cultuur, Wmo & jeugdzorg, gemeentelijke monumenten en chapenboeten zijn vastgelegd in de uitvoeringsregelingen. Deze zijn in 2012 en 2013 opnieuw door het college van B&W vastgesteld.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl