Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 24 februari 2014 Verklaring Gemeenteraad Hollands Kroon over declaraties burgemeester Nawijn

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 30 januari 2013 gaf de Toetsingskamer op verzoek van een aantal gemeenteraadsfracties de opdracht tot het uitvoeren van een extern onderzoek naar de declaraties en vergoedingen van burgemeester Nawijn. Aanleiding was de aanhoudende berichtgeving en onduidelijkheid over dit onderwerp in de media en samenleving. Het rapport van bevindingen wijst uit dat de burgemeester rechtmatig heeft gehandeld.

De gemeenteraad onderschrijft de conclusies en aanbevelingen gesteld in het rapport en ziet geen aanleiding tot het doen van nader onderzoek of bespreking van het rapport.

De meerderheid van de gemeenteraad spreekt haar vertrouwen uit in de burgemeester en ziet geen enkele aanleiding te twijfelen aan de integriteit van de burgemeester. De totale kosten van het onderzoek uitgevoerd door het bureau EFK bedragen Ä 3900 exclusief btw.

U kunt het rapport downloaden via www.hollandskroon.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl