Algemeen: 24 februari 2014 Verklaring Gemeenteraad Hollands Kroon over declaraties burgemeester Nawijn

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 30 januari 2013 gaf de Toetsingskamer op verzoek van een aantal gemeenteraadsfracties de opdracht tot het uitvoeren van een extern onderzoek naar de declaraties en vergoedingen van burgemeester Nawijn. Aanleiding was de aanhoudende berichtgeving en onduidelijkheid over dit onderwerp in de media en samenleving. Het rapport van bevindingen wijst uit dat de burgemeester rechtmatig heeft gehandeld.

De gemeenteraad onderschrijft de conclusies en aanbevelingen gesteld in het rapport en ziet geen aanleiding tot het doen van nader onderzoek of bespreking van het rapport.

De meerderheid van de gemeenteraad spreekt haar vertrouwen uit in de burgemeester en ziet geen enkele aanleiding te twijfelen aan de integriteit van de burgemeester. De totale kosten van het onderzoek uitgevoerd door het bureau EFK bedragen Ä 3900 exclusief btw.

U kunt het rapport downloaden via www.hollandskroon.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl