Algemeen: 04 maart 2014 Verkiezingswebsite Hollands Kroon 2014 online

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De verkiezingswebsite over de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 in Hollands Kroon is online. De website kan bekeken worden op www.verkiezingenhollandskroon.nl.

Boordevol informatie

De website staat boordevol informatie. Zo kun je het laatste nieuws over de aanstaande verkiezingen vinden. Ook de partijprogrammaís en introductiefilmpjes van de lijsttrekkers staan erop. Voor inwoners die nog niet weten waarop ze willen stemmen is de stemwijzer aan te raden. U bent dan snel een stuk (stem)wijzer! De website is ook leerzaam. In een animatiefilm wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe de gemeenteraad werkt.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl