Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 04 maart 2014 Staatsbosbeheer Texel heeft voor deze winter 10 combinaties loofhout toegewezen gekregen

Staatsbosbeheer Texel logoBron: Staatsbosbeheer Texel - Er is veel vraag naar brandhout, ook dit jaar is het gelukt om een voorraad hout voor Texel te reserveren. Het gaat om loofhout, vermoedelijk, essen, beuken en eiken uit het Robbenoordbos. Het hout wordt per vrachtwagencombinatie geleverd in stukken van twee meter met een diameter tussen de 10 en 45cm. Hout kan alleen per hele of halve vrachtwagencombinatie besteld worden. Op het adres waar gelost moet worden is dus ruimte nodig voor een vrachtwagencombinatie en de bestelde hoeveelheid hout.

Een combinatie brengt 30-34 ton hout, gestapeld neemt een ton anderhalve kubieke meter hout op. Dit brandhout kost Ä 75 per ton, betaling vindt per pintransactie plaats.

We hopen volgende winter brandhout in kleine hoeveelheden te kunnen leveren dat op een centrale plaats met aanhangwagens kan worden afgehaald.

Heeft u belangstelling stuur dan een mail naar met in de mail de volgende gegevens:

Hele of halve combinatie:
Naam:
Straat/nr:
Plaats:
Tel nr vast:
Tel nr mobiel:
Los adres 1:
Los adres 2:

Wij komen van te voren kijken of de losplaatsen geschikt zijn om de gevraagde hoeveelheid af te laden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl