Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 06 maart 2014 Subsidieaanvraag 2015 Gemeente Hollands Kroon

Het formulier waarmee u subsidie kunt aanvragen voor 2015 is nu beschikbaar op de website www.hollandskroon.nl. Kunt u het niet digitaal versturen? Dan kunt u het formulier als .pdf bestand downloaden, invullen en versturen aan de gemeente via Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Een papieren versie kunt u aanvragen via tel. 088 3215000 of het contactformulier op de website.

Indienen vóór 1 mei 2014

Op grond van de Subsidieverordening Hollands Kroon 2013 moet u de subsidieaanvraag 2015 vóór 1 mei 2014 indienen. Als het niet mogelijk is uw aanvraag op tijd in te dienen, dan kunt u het college van burgemeester en wethouders verzoeken om uitstel. Bij dit verzoek moet u aangeven waarom het niet mogelijk is de aanvraag vóór 1 mei 2014 in te dienen en tot welke datum u uitstel vraagt. Een aanvraag die zonder toelichting na 1 mei 2014 wordt ingediend, nemen wij niet in behandeling. Het gevolg is dat aan u geen subsidie wordt toegekend.

Vragen?

Als u vragen heeft over het formulier dan kunt u contact opnemen via het contactformulier - zie www.hollandskroon.nl - of 088-3215000. Graag vermelden dat het over de subsidieaanvraag 2015 gaat.

Het "Aanvraagformulier subsidie 2015" is te vinden op www.hollandskroon.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl