Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 11 maart 2014 Opening Parkinson-café in Schagen op 18 maart 2014

Op 18 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur is de eerste bijeenkomst van het Parkinson-café in Magnushof in Schagen. Het Parkinson-café voor de regio Noord-Holland Noord is een initiatief van vrijwilligers van de Parkinson Vereniging, samen met therapeuten van ParkinsonNet en is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen, hun partners/mantelzorgers en belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomsten van het Parkinson-café worden thema's besproken over alle aspecten van Parkinson(isme). Er is tevens gelegenheid elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en er is ruimte voor ontspanning. Het Parkinson-café is er iedere derde dinsdag van de maand in Magnushof, Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen.

Waarom een Parkinson-café?

Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van evaringen en ideeën met lotgenoten.

Het Parkinson-café is als een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en direct betrokkenen een veilige en plezierige omgeving, waarin je elkaar kunt inspireren om ondanks de ziekte een prettig, volwaardig leven kunt leiden.

Vrijwilligers zijn welkom!

Het p-café wordt uitgevoerd door vrijwilligers en deelnemers van het café in samenwerking met de Parkinson Vereniging en therapeuten van ParkinsonNet. Het Parkinson-café kan altijd vrijwilligers gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met Dick Kramer, contactpersoon van de Parkinson Vereniging in Schagen (telefoon 0224-850636 of via dkramer01@quicknet.nl) of Marcelle Barion, provinciaal coördinator Noord-Holland (marcelle.barion@hetnet.nl).

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl