Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 13 maart 2014 Woonzorggroep Samen met auto's de regio in

Woonzorggroep Samen trekt vanaf 12 maart 2014 met auto's de regio in. Met deze opvallende auto's met Samen-bestickering komen de thuiszorgmedewerkers en behandelaren naar de cliënt toe. Zo kunnen zij in de gehele gemeenten Schagen en Hollands Kroon thuiszorg en behandeling leveren.

autos Woonzorggroep Samen foto 1

De vraag naar thuiszorg en behandeling thuis neemt steeds meer toe. Woonzorggroep Samen trekt vanuit al haar locaties in toenemende mate de wijk in. De Thuiszorg Samen-fietsen zijn al bekend in het straatbeeld, maar vanaf nu zijn er ook Samen-auto's. Zo kunnen ook de bewoners van buitengebieden thuiszorg en behandeling van Samen ontvangen en kan de zorg altijd snel ter plaatse zijn, ook 's nachts.

autos Woonzorggroep Samen foto 2

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis, via Thuiszorg Samen en revalidatie en behandeling via Revalidatie- & Behandelcentrum Samen.

Thuiszorg Samen

Thuiszorg Samen biedt hulp en zorg op maat, om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Samen kijken we naar wat u nodig heeft en waar familie kan bijspringen. Thuiszorg Samen biedt huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en alarmering.

Revalidatie- & Behandelcentrum Samen

Revalidatie- & Behandelcentrum Samen is gevestigd in Schagen en richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervinden van een ziekte, aandoening of ongeval, in het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.

Het centrum beschikt over een specialistische kliniek waar cliënten terecht kunnen voor revalidatie, behandeling en consultatie. Daarnaast zijn er plaatsen waar cliënten tijdelijk kunnen verblijven, allen voorzien van high-tech voorzieningen die volledig aansluiten bij de laatste ontwikkelingen op revalidatiegebied.

Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl