Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 maart 2014 Gratis compost halen in Middenmeer op zaterdag 22 maart 2014

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - U kunt zaterdag 22 maart 2014 gratis compost ophalen bij het Afvalbrengstation in Middenmeer. HVC stelt de compost gratis beschikbaar. Dit is een beloning voor uw inspanning om afval te scheiden. Door deze compost te gebruiken in uw tuin, hergebruikt u uw gft-afval op een nuttige manier.

Waardevolle materialen

HVC zet zich in om samen met u afval zo goed mogelijk te scheiden. In afval zitten waardevolle materialen die kunnen dienen als grondstof voor nieuwe producten. Door afval goed te scheiden, worden deze materialen behouden. Zo maakt HVC van uw gft- en groenafval niet alleen compost maar ook biogas. Gas dat gebruikt wordt om op te rijden of zelfs mee te koken. De eerste stap naar een schonere toekomst zet u thuis, met het zo veel mogelijk scheiden van gft- en groenafval.

Neem zakken of aanhanger mee

De compostactie is zaterdag 22 maart 2014 van 8.00 tot 15.00 uur. U kunt terecht bij het Afvalbrengstation Middenmeer, Koggenrandweg 1. Handig is om een aantal zakken of een aanhanger mee te nemen om uw compost in te vervoeren. Het is verplicht om uw aanhanger af te dekken met een zeil of net. Hierop staat een forse boete als u dit niet doet.

Actie: gratis compost ophalen.
Waar: Afvalbrengstation Middemeer, Koggenrandweg 1 Middenmeer.
Wanneer: zaterdag 22 maart 2014 van 8.00-15.00 uur.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl