Algemeen: 20 maart 2014 Laatste gemeentepagina in CTR Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De laatste gemeentepagina van Hollands Kroon verschijnt op 19 maart 2014 in de CTR Hollands Kroon. We gaan digitaal.

Het algemene nieuws van gemeente Hollands Kroon staat op deze website. Wij hebben een Hollands Kroon app die u op uw smartphone of tablet kunt downloaden. Tevens houden wij u op de hoogte via onze Facebookpagina www.facebook.com/hollandskroon en Twitteraccount . Waar u de officiële bekendmakingen vindt staat hier. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Download de Hollands Kroon app

hollands kroon app Maakt u al gebruik van de Hollands Kroon app? Deze app maakt het mogelijk om nieuwsberichten van de gemeente, informatie over werk aan de weg en evenementen te bekijken op uw smartphone of tabletcomputer. Ook kunt u onze Twitterberichten volgen.

Met de app is het ook mogelijk meldingen van problemen in de openbare ruimte te doen. Zo stelt u ons met een tekst, een locatie of een foto op de hoogte van bijvoorbeeld een slecht voetpad, beschadigd straatmeubilair of niet goed werkende straatverlichting. Wanneer wij de melding hebben opgelost, ontvangt u hiervan een bericht op uw mobiel of tablet.

Wilt u graag via een app op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download de app dan nu! De app is beschikbaar voor Apple (iPhone en iPad) in de App Store en voor Android (o.a. voor HTC en Samsung) in de Google Play Store. Ze zijn gratis te downloaden. U vindt de app door te zoeken met de term 'Hollands Kroon'.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl