Algemeen: 25 maart 2014 Eerste volledige jaarverslag Waddenfonds vastgesteld

Gemeenschappelijke Regeling WaddenfondsBron: Gemeenschappelijke Regeling Waddenfonds - Dit is het eerste volledige jaarverslag van het Waddenfonds na de decentralisatie. Het Waddenfonds is trots op de bereikte resultaten van het afgelopen jaar en wil deze graag met u delen.

jaarverslag waddenfonds 2013 In het jaarverslag treft u naast de gebruikelijke informatie als bijlage een korte beschrijving van alle in 2012 en 2013 toegekende projecten. Om een totaal overzicht te geven zijn in een aparte bijlage van het jaarverslag ook alle projecten van voor de decentralisatie opgenomen.

Bekijk het Jaarverslag 2013 op http://www.waddenfonds.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl