Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 27 maart 2014 Hollands Kroon neemt afscheid van raadsleden

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Dinsdag 25 maart 2014 heeft gemeente Hollands Kroon afscheid genomen van tien raadsleden. De raadsleden waren sinds 2012 actief in de gemeenteraad van Hollands Kroon.

Tijdens de laatste raadsvergadering van de huidige raad waren er mooie woorden van burgemeester Nawijn voor de vertrekkende raadsleden. Hij bedankte de raadsleden stuk voor stuk voor hun inzet in de gemeenteraad. Daarmee kwam een eind aan het raadswerk van Tjebbe Tip, Gerrit Roos, Kees List, Trudy de Kruijf-Welboren (VVD), Jan Willem van der Klugt (CDA), Henk Fortuin,Elbert Volkers (PvdA), Piet Dijkstra,Peter Meijer (Senioren Hollands Kroon) en Jacques de Vreede (GroenLinks).

Koninklijke onderscheiding

Voor Henk Fortuin was een wel heel bijzonder afscheid. Hij werd Koninklijk onderscheiden voor zijn vele jaren als raadslid van de voormalige gemeente Wieringermeer en Hollands Kroon. Donderdag 27 maart 2014 worden 29 raadsleden geïnstalleerd. Zij leggen de eed of belofte af in een openbare vergadering in de raadszaal in De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl