Algemeen: 02 april 2014 Start aanvoer materieel kustversterking Hondsbossche en Pettemer Zeewering

Voorbereidingen opspuiten strand - Op 3 maart 2014 is aannemerscombinatie Van Oord-Boskalis in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier met de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering gestart. Met 5 schepen, sleephopperzuigers genaamd, wordt zoín 35 mln kuub zand aangebracht. Met het zand wordt een sterke vooroever, nieuw strand en duinen aangelegd om te zorgen dat de inwoners van Noord-Holland droge voeten houden. De aanleg van de vooroever verloopt volgens schema en dus beginnen ook de voorbereidingen voor het opspuiten van het strand.

De voorbereidingen voor het opspuiten van zand op het strand beginnen in april 2014.

Hiervoor worden leidingen over de weg aangevoerd en opgeslagen op ons terrein.

In de periode vanaf 2 april 2014 worden 167 stortpijpen aangevoerd. Dat betekent maximaal 66 vrachtwagenladingen. Dit transport rijdt tussen 7.00 uur en 19 uur vanaf de N9 via de Zeeweg naar de werf in Petten.

Excuses voor de mogelijke overlast die u ervaart van de langsrijdende vrachtwagens.

*Heeft u vragen over het transport, neemt u dan contact op met Niels Hutter. Hij is bereikbaar via 06 15952152, u kunt hem ook mailen via of op woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur binnenlopen op het spreekuur in Zand tegen Zee, strandweg 4, Petten.

Bron: Van Oord & Boskalis, Kust op Kracht)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl