Algemeen: 10 april 2014 KopGroep Bibliotheken: Vacature chauffeur/bibliotheekmedewerker - reageren voor 26 april 2014

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - KopGroep Bibliotheken is op zoek naar een chauffeur / bibliotheek-medewerker voor 32 uur per week. Vanwege de aanschaf van een tweede jeugdbus is uitbreiding van het team nodig.

Reageren voor 26 april 2014

De jeugdbussen rijden door de kleine kernen van de Noordkop en staan elke drie weken een dag of dagdeel in de buurt van een school.

In de bus worden aan groepen en/of individuele kinderen boeken uitgeleend. De kinderen worden actief begeleid en gestimuleerd om te lezen. Ook wordt er contact onderhouden met de leerkrachten van de scholen.

Reageren voor 26 april 2014

Lees de advertentie op www.kopgroepbibliotheken.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl