Algemeen: 15 april 2014 Nieuw kantoor Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) NHN

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) heeft haar nieuwe kantoor aan de Dampten 2 in Hoorn betrokken. De RUD NHN heeft in zeer korte tijd de basis gelegd om een klantgerichte en kostenefficiënte organisatie te worden.

Met 120 specialisten onder 1 dak en een zeer uitgestrekt werkgebied (van Castricum tot Texel), is Noord-Holland Noord een belangrijke instantie rijker.

De RUD NHN is voortgekomen uit een fusie tussen de milieudiensten Regio Alkmaar, West-Friesland, Kop van Noord-Holland, zes gemeenten en de provincie Noord-Holland.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl