Algemeen: 15 april 2014 Hollands Kroon/Schagen: Gezinnen die een duwtje in de rug nodig hebben aanmelden voor Home-Start

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Na een zeer geslaagde wervingscampagne hebben ruim 55 belangstellenden zich aangemeld voor Home-Start vrijwilliger. 25 enthousiaste vrijwilligers volgen in juni 2014 en september 2014 de kennismakingscursus. Vanaf half mei 2014 kunnen gezinnen zich aanmelden voor Home-Start.

Home-Start coördinator Gonny Aland

"De reacties op de wervingscampagne waren overweldigend. Meer dan 55 mensen toonden belangstelling om als vrijwilliger voor Home-Start aan de slag te gaan. We gaan van start met 25 vrijwilligers. In april/mei 2014 vindt de selectie van vrijwilligers plaats en in juni 2014 en september 2014 volgen de vrijwilligers de Home-Start kennismakingscursus."

Regelen praktische zaken

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, gebrek aan geld of spanningen met de partner. Meestal kan men zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Een vrijwilliger van Home-Start kan een gezin een steuntje in de rug geven. Vanaf half mei 2014 kunnen gezinnen zich aanmelden.

Aanmelding en informatie

Voor aanmelding en meer informatie kan men bellen/mailen naar Gonny Aland, coördinator Home-Start Hollands Kroon/Schagen, maandag tot en met donderdag, tel. 06-131 233 33,e-mail .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl