Algemeen: 15 april 2014 Jaarverslag Brandweer Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op www.texel.nl kunt het jaarverslag 2013 van de brandweer Texel vinden. Door het samenwerkingsverband wat is aangegaan met de brandweer Den Helder is dit jaarverslag van de brandweer Texel nu het laatste als zelfstandig korps. Met ingang van 1 januari 2015 gaan de lokale korpsen op in één regionaal brandweerkorps.

In het jaarverslag is een overzicht opgenomen van de activiteiten in 2013 van de korpsleden en de personeelsvereniging. Van de repressieve brandweerzorg tot opleiden en oefenen en personele aangelegenheden. In 2013 was er een aanzienlijke daling van het aantal meldingen. Een groot gedeelte van deze daling komt door het beleid terugdringen nodeloze meldingen van de Brandmeldinstallaties (OMS meldingen). Dit is een samenwerking geweest tussen de brandweer en de gemeente.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl