Algemeen: 15 april 2014 Jaarverslag Brandweer Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op www.texel.nl kunt het jaarverslag 2013 van de brandweer Texel vinden. Door het samenwerkingsverband wat is aangegaan met de brandweer Den Helder is dit jaarverslag van de brandweer Texel nu het laatste als zelfstandig korps. Met ingang van 1 januari 2015 gaan de lokale korpsen op in één regionaal brandweerkorps.

In het jaarverslag is een overzicht opgenomen van de activiteiten in 2013 van de korpsleden en de personeelsvereniging. Van de repressieve brandweerzorg tot opleiden en oefenen en personele aangelegenheden. In 2013 was er een aanzienlijke daling van het aantal meldingen. Een groot gedeelte van deze daling komt door het beleid terugdringen nodeloze meldingen van de Brandmeldinstallaties (OMS meldingen). Dit is een samenwerking geweest tussen de brandweer en de gemeente.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl