Algemeen: 08 mei 2014 Texel: Een college van VVD, PvdA Pro Texel en Texel2010

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De contouren van het college-akkoord zijn zichtbaar: de VVD, de PvdA Pro Texel en Texel2010 zullen de komende 4 jaar het college gaan vormen.

Dat meldt de procesbegeleider, de heer De Jong. "De inkt is nog nat, maar het verheugt me te kunnen melden dat we er uit zijn: de VVD, PvdA Pro Texel en Texel2010 hebben elkaar kunnen vinden in een programma voor de komende 4 jaar. Dat (concept-)programma zal de komende dagen met de achterbannen van de 3 partijen worden besproken."

Het is de bedoeling dat het akkoord daarna ter bespreking aan de gemeenteraad zal worden voorgelegd, zodat gekeken kan worden of de steun breder kan worden getrokken dan de college-partijen vanuit de visie die alle drie de partijen hebben: hoe meer steun vanuit de gemeenteraad voor de toekomst van Texel, hoe beter.

De portefeuilles zijn als volgt verdeeld:

De wethouders zullen tijdens de raadsvergadering van 21 mei 2014 geïnstalleerd worden, is de verwachting.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl