Algemeen: 20 mei 2014 Buitensporige vandalisme bij in aanbouw zijnde brug in de Flevoweg in Middenmeer

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Afgelopen weekend is bij brug 26 aan de Flevoweg zware vandalisme aangericht. Deze vernielingen zijn vanmorgen door de aannemer geconstateerd.

De vernielingen bestaan uit: vernielen van hekwerken, het verwijderen van bestrating, het volgooien van de kolken met stenen, het vernielen van afzettingen, het verplaatsen (weggooien) van materialen en hulpmiddelen van de aannemer. Een complete ravage! Van deze vernielingen wordt aangifte gedaan bij de politie. Mocht u wat gezien hebben, laat het ons dan weten via het contactformulier - www.hollandskroon.nl - of tel. 088 3215000.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl