Algemeen: 21 mei 2014 Eerste Nieuwsbrief Sociaal Domein Kop van Noord-Holland

Gemeente Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel, zijn druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe zorg- en hulptaken die per 1 januari 2015 naar de gemeente komen. Om u hiervan op de hoogte te houden versturen wij een maandelijkse nieuwsbrief. Bijvoorbeeld over welke besluiten er genomen zijn, nog moeten worden genomen en hoe het staat met de invulling van de wijkteams.

Sociaal Domein Kop van Noord Holland

In de eerste editie:

Het Sociaal Domein, wat is dat ook al weer?

De jeugdzorg, langdurige zorg en de ondersteuning van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt worden vanaf 1 januari 2015 door de gemeenten georganiseerd. Belangrijk is dat we als gemeenten oplossingen op maat willen leveren. Om dit zo goed mogelijk te doen, hebben de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel de handen ineen geslagen. Dit wordt ook uitgelegd in een korte animatie video. U kunt deze animatie vinden op www.sociaaldomein.com of www.youtube.com/watch?v=T2aT6-kJL2E.

Aanmelden

De volgende nieuwsbrief verschijnt in juni 2014 - U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via . U kunt daar ook terecht met vragen of informatie over de nieuwsbrief.

Meer weten over het Sociaal Domein? Bezoek ook onze Facebook pagina.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl