Algemeen: 28 mei 2014 Aandeel jongeren met jeugdzorg per gemeente in de Kop van Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - In 2012 ontvingen 103.000 jongeren in Nederland jeugdzorg. Dat komt neer op een aandeel van ongeveer 3 procent van het totaal aantal jongeren.

Verschillen tussen gemeenten

Het aandeel jongeren dat jeugdzorg ontving verschilt echter van gemeente tot gemeente. Er zijn gemeenten waar bijna 6% van de jongeren jeugdzorg ontving, terwijl bij andere gemeenten het aandeel jongeren met jeugdzorg minder dan 1% was.

Provincie Noord-Holland

Hoe verhoudt het aandeel jongeren met jeugdzorg zich tussen de gemeenten in provincie Noord-Holland zich van elkaar? In het overzicht dat is te vinden op www.noord-holland.nl is het aandeel jongeren dat jeugdzorg ontvangt per gemeente in Noord-Holland weergegeven.

Kop van Noord-Holland (Gemeente - Aandeel jongeren (%))

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl