Algemeen: 06 juni 2014 Marco Bezoet de Bie wint logowedstrijd Texel 600 jaar stad

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - In maart 2015 heeft Texel 600 jaar stadsrechten. De Stichting Texel 600 jaar stad i.o. is bezig met het feestprogramma en heeft een logo nodig voor promotiedoeleinden. Hiervoor is een wedstrijd uitgeschreven waarop publiek online kon stemmen. Het logo van Marco Bezoet de Bie won de meeste stemmen.

ontwerp 2 - marco bezoet de bie In totaal zijn er 11 logoís ingezonden. Hiervan heeft de jury er 4 uitgekozen waarop online gestemd kon worden van 21 mei tot en met 31 mei 2014. In totaal zijn er 324 stemmen uitgebracht. Op het logo van Marco Bezoet de Bie zijn 106 stemmen uitgebracht. Marco Bezoet de Bie wint hiermee naamsbekendheid en een prominente plaats voor een evenement naar keuze tijdens de viering van Texel 600 jaar stad in 2015.

Marco Bezoet de Bie (1962) woont sinds 2003 (weer) op Texel, samen met vriendin Sisca en dochter Skye. Hij werkt als fiscaal adviseur & jurist op Texel en is daarnaast freelance ontwerper van voornamelijk illustraties, animaties en motion design (www.bezoetdebiedesign.nl)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl