Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 17 juni 2014 Constructieve bijeenkomst met MCN onderzoekpartners over Efro II

MCN wil, net als in het lopende Efro project, een nieuwe Efro aanvraag doen voor o.a. een aantal 'onderzoek' gerelateerde projecten op het gebied van wind op zee, biomassateelt op zee, duurzame winning van olie/gas en getijdenenergie.

Hoewel Efro II aanzienlijk minder middelen en een beperktere omschrijving kent dan het bestaande programma, vindt MCN het belangrijk dit met de onderzoekpartners te delen en de aan te pakken onderwerpen, de te volgen route en de planning door te spreken. MCN heeft hiertoe met KplusV adviesbureau een eerste verkenning gedaan naar de contouren van Efro II.

Tijdens een constructieve bijeenkomst met vertegenwoordigers van MCN-partners TNO, Endures, IMARES, ECN, NIOZ, AMC Centre, Knowledge Centre WMC en NHL op woensdag 11 juni 2014 jl., werd intensief van gedachten gewisseld over de mogelijkheden voor enerzijds toegepaste onderzoeksonderwerpen en anderzijds de komst van het nieuwe Efro programma en de kansen die zich hierbij voordoen.

De aangedragen ideeën worden door MCN en KplusV verder uitgewerkt. (Bron: Maritime Campus)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl