Algemeen: 20 juni 2014 Den Helder: Coalitieakkoord met 6 partijen rond

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Een coalitie van 6 partijen (Stadspartij Den Helder, Fractie Vermooten, ChristenUnie, Behoorlijk Bestuur, Vrije Socialisten en GroenLinks) heeft elkaar gevonden. Een coalitie die samenwerking en innovatie wil in Den Helder. Het coalitieakkoord is dinsdag 17 juni 2014 ondertekend.

Het coalitieakkoord richt zich op het Financieel kader, maar ook op inhoudelijke prioriteiten, afspraken over samenwerking, bestuurlijke vernieuwing en de betrokkenheid van de samenleving. De portefeuilles worden verdeeld onder drie fulltime-, en twee deeltijd wethouders. De namen van de wethouders worden op een later moment bekendgemaakt.

Den Helder staat net als andere steden voor grote uitdagingen op het gebied van economie en zorg. Dat vraagt veel van het bestuur. De partijen gaan echter met veel vertrouwen de komende vier jaar in. Het akkoord stelt onder meer dat iedereen die zorg nodig heeft, dat krijgt. De positie van Den Helder als centrumstad wordt versterkt. Er wordt een sober financieel beleid gevoerd en er wordt meer aandacht geschonken aan het welzijn van dieren. De coalitie zet zich in om de komende jaren het vertrouwen van de inwoners van Den Helder terug te winnen. Inwoners moeten weer trots kunnen zijn op hun stad.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl