Algemeen: 26 juni 2014 Installatie nieuwe wethouders gemeente Den Helder op maandag 30 juni

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De wethouders van het nieuwe college worden maandag 30 juni 2014 geïnstalleerd voor de bestuursperiode 2014-2018.

De installatie gebeurt tijdens de openbare raadsvergadering die start om 14.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. U bent van harte welkom om de raadsvergadering bij te wonen.

U kunt de installatie ook op tv volgen: de LOS zendt de vergadering live uit.

Afscheid oud-wethouders op woensdag 2 juli

De afgelopen vier jaar hebben Pia Bruin, Wiltrude Turnhout-van den Bosch, Suzanne den Dulk-Winder en Kees Visser zich als wethouder ingezet voor onze gemeente. Zij keren niet terug in het college, een nieuwe ploeg neemt het stokje van hen over.

Woensdag 2 juli nemen zij afscheid als wethouders van Den Helder. Dit doen zij tijdens een receptie in Dok 51 op Willemsoord, die duurt van 16.00 tot 18.30 uur. Iedereen is van harte welkom om op deze receptie persoonlijk afscheid te nemen van de oud-wethouders.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl