Algemeen: 26 juni 2014 Extra ingang algemene begraafplaats Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vanaf 1 juli 2014 kunt u de algemene begraafplaats niet meer via de katholieke begraafplaats bereiken. De poort tussen beide begraafplaatsen gaat dicht. Als alternatief komt er een pad van de parkeerplaats aan de Jan Verfailleweg naar de algemene begraafplaats. De werkzaamheden beginnen 15 juli 2014.

Vroeger was hier ook een ingang naar de begraafplaats. Die is destijds afgesloten vanwege overlast die werd ervaren. We proberen de overlast nu te voorkomen door het pad meer in het zicht te leggen. Er zal goed worden gesnoeid en we vervangen een deel van de struiken door gazon. In feite trekken we het beeld van de parkeerplaats met bomen in gras nog een stukje door.

Uiteraard houden we tijdens de werkzaamheden rekening met broedende vogels. Een ecoloog bekijkt het groen en geeft advies.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl