Algemeen: 26 juni 2014 Gezonde Kop vereist samenwerking - presentaties beschikbaar

De Kop Werkt! logoBron: De Kop Werkt - Wil de regio economisch en sociaal gezond blijven dan is samenwerking geen luxe maar noodzaak. Met die duidelijke boodschap opende Theo Meskes, wethouder Van de gemeente Hollands Kroon en tevens voorzitter van de stuurgroep van De Kop Werkt! de raadsbijeenkomst over dit programma die op 19 juni 2014 werd georganiseerd.

Ruim 60 raadsleden bezochten de bijeenkomst waarin ze werden bijgepraat over de laatste stand van zaken rondom het regionale samenwerkingsprogramma. Zo werd het onderzoeksrapport De Foto gepresenteerd, waarin de Kop in demografisch perspectief op terreinen als onderwijs, arbeidsmarkt, economie en zorg met de mismatches aan bod kwamen. Ook vertelde Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord wat zij doen om de regio te versterken.

Tijdens interactieve sessies werd flink gediscussieerd over de themaís wonen, ruimte, demografie, arbeid & onderwijs.

Presentaties die aan bod kwamen, kunt u downloaden via www.dekopwerkt.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl