Algemeen: 27 juni 2014 Nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen voor de regio Kop van Noord-Holland

Vanaf 1 juli 2014 verzorgt het bedrijf JenS Revalidatieservice de levering en service van hulpmiddelen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor de regio Kop van Noord-Holland. Dit is de uitkomst van de aanbesteding van de vier samenwerkende gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel. Cliënten zijn hierover per brief geïnformeerd.

Op dit moment wordt onderhoud en levering van de Wmo-hulpmiddelen nog uitgevoerd door het bedrijf HMC. Vanaf 1 juli 2014 gaat JenS Revalidatieservice alle nieuwe aanvragen uitvoeren. Het bedrijf neemt alle huidige hulpmiddelen over van HMC.

Dat betekent:

Servicelocaties

Per 1 juli 2014 opent JenS Revalidatieservice haar vestiging aan de Industrieweg 10A te Den Helder.

Deze vestiging is geopend op werkdagen van 08:30-17:00 uur. Ook op Texel opent binnenkort een servicelocatie. Cliënten worden hierover per brief geïnformeerd. Tot die tijd wordt de onderhoudsservice ook op Texel verleent.

Reparatieverzoeken en storingen

Voor het melden van een storing of reparatie is JenS Revalidatieservice vanaf 1 juli 2014 bereikbaar via telefoonnummer 0223-760055. Dit telefoonnummer is ook buiten kantooruren bereikbaar in geval van calamiteiten.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl