Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 juni 2014 Voorbereidingen voor de strandsuppletie

Maandag 30 juni 2014 worden de (zand)stortmachines en het stortmateriaal vanaf de werf van het Hoogheemraadschap over de dijk vervoerd naar Camperduin. Bulldozers, stortpijpen, shovels en nog veel meer zwaar materieel wordt dan klaargemaakt voor gebruik.

Fietsers en voetgangers op de dijk kunnen de transporten diverse keren voorbij zien komen. Er zijn veiligheidsmedewerkers die de transporten begeleiden. De dijk wordt voor deze transporten niet afgesloten.

Nadat we eerst de zinker hebben neergelegd, komt met dit materiaal de start van de suppletie weer een stap dichterbij. (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl