Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 08 juli 2014 Pasfotocabine is nu toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vorig jaar is een pasfotocabine geplaatst bij de gemeentebalie in Anna Paulowna. Deze cabine is nu vervangen, zodat het toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Tijdens het maken van de foto's, geeft het apparaat precies aan wat u moet doen.

Hierdoor weet u zeker dat ze geschikt zijn voor identiteitskaarten, paspoorten en rijbewijzen. De foto's kosten Ä 6,00. Dit moet met contant gepast geld betaald worden. Er mag een briefje van Ä 5,00 in.

Er staat alleen een fotocabine in Anna Paulowna

Alleen bij de gemeentebalie in Anna Paulowna staat een pasfotocabine. Uiteraard kunt u ook uw pasfoto laten nemen door de plaatselijke fotografen. Vraag dan wel om een pasfoto die voldoet aan de eisen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl