Algemeen: 11 juli 2014 Sigge van der Veek: Nieuwe voorzitter dagelijks bestuur Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN)

Vanaf 26 juni 2014 is de heer Sigge van der Veek de nieuwe voorzitter van het dagelijks bestuur RUD NHN. >Naast het voorzitterschap is de heer van der Veek wethouder van de gemeente Schagen, met onder andere `duurzaamheid en milieu' in zijn portefeuille. Hij volgt mevrouw Lia Franken op, voormalig wethouder ruimtelijke ordening van de gemeente Hollands Kroon.

Verkiezingen

In verband met de gehouden gemeenteraadsverkiezingen en de daarmee samenhangende wisselingen van colleges, heeft de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) een nieuw algemeen en dagelijks bestuur gekregen. Vanuit de regio's Alkmaar, West Friesland en de Kop van Noord-Holland zijn zowel de bestuursleden voor het algemeen als dagelijks bestuur benoemd. Elke deelnemende gemeente is daarmee door een afgevaardigde vertegenwoordigd in de organisatie.

Ook de provincie Noord-Holland is in zowel het algemeen als dagelijks bestuur vertegenwoordigd.

Het dagelijks bestuur van de RUD NHN bestaat uit de heer Sigge van der Veek (gemeente Schagen), de heer Jan Nagengast (gemeente Alkmaar), de heer Theo Groot (gemeente Hollands Kroon) en de heer Tjeerd Talsma, gedeputeerde RO & Milieu (provincie Noord-Holland).

RUD NHN

Sinds 1 januari 2014 verzorgt de RUD NHN de uitvoering van vergunningverlening, toezicht- en handhavingstaken op het gebied van milieu in Noord-Holland Noord. Het gebied van de RUD NHN bestaat uit 19 gemeenten met in totaal bijna 650.000 inwoners. Het betreft een zeer uitgebreid werkgebied met meer dan 17.000 inrichtingen die onder de Wabo en de Wet Milieubeheer vallen. Bij de RUD NHN zijn onder andere bodem-, geluid- en klimaatspecialisten, handhavers, vergunningverleners en juristen werkzaam. Het RUD- kantoor, aan de Dampten 2 te Hoorn, is aangepast om efficiënt en flexibel te werken. Daarnaast zijn alle medewerkers uitgerust met de nodige apparatuur om tijd en plaats ongebonden te kunnen werken. Op deze wijze is de RUD NHN in staat haar klanten optimaal te bedienen.

Deelnemende partijen

Deelnemende partijen in de RUD NHN zijn: De gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Graft-de Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Schagen, Schermer, Stede Broec, Texel en de provincie Noord-Holland.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl