Algemeen: 17 juli 2014 Geen nadere feiten onderzoek oud-gedeputeerde Moens

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Het onderzoek naar de betrokkenheid van de inmiddels overleden oud-gedeputeerde Moens bij de gang van zaken rond Econcern/Darwind heeft geen nadere feiten opgeleverd.

In december 2013 hebben Gedeputeerde Staten (GS) besloten om onderzoek te laten doen naar de gang van zaken rond Econcern/Darwind en de betrokkenheid van oud-gedeputeerde Moens hierbij. Aanleiding was een verslag van de curatoren van Econcern, dat Albert Moens zich door dit bedrijf heeft laten betalen voor diensten die hij ervoor verrichtte, terwijl hij nog gedeputeerde was.

Het onderzoek, dat is verricht door een forensisch accountant, wijst uit dat de provincie geen enkel (financieel) nadeel heeft geleden door het handelen van oud-gedeputeerde Moens. Ook zijn er geen onregelmatigheden geconstateerd in de dossiers, projecten en transacties waarbij Moens in zijn hoedanigheid van gedeputeerde was betrokken.

GS hebben Provinciale Staten vandaag per brief geïnformeerd over de resultaten van het onderzoek.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl