Algemeen: 17 juli 2014 Geen nadere feiten onderzoek oud-gedeputeerde Moens

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Het onderzoek naar de betrokkenheid van de inmiddels overleden oud-gedeputeerde Moens bij de gang van zaken rond Econcern/Darwind heeft geen nadere feiten opgeleverd.

In december 2013 hebben Gedeputeerde Staten (GS) besloten om onderzoek te laten doen naar de gang van zaken rond Econcern/Darwind en de betrokkenheid van oud-gedeputeerde Moens hierbij. Aanleiding was een verslag van de curatoren van Econcern, dat Albert Moens zich door dit bedrijf heeft laten betalen voor diensten die hij ervoor verrichtte, terwijl hij nog gedeputeerde was.

Het onderzoek, dat is verricht door een forensisch accountant, wijst uit dat de provincie geen enkel (financieel) nadeel heeft geleden door het handelen van oud-gedeputeerde Moens. Ook zijn er geen onregelmatigheden geconstateerd in de dossiers, projecten en transacties waarbij Moens in zijn hoedanigheid van gedeputeerde was betrokken.

GS hebben Provinciale Staten vandaag per brief geïnformeerd over de resultaten van het onderzoek.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl