Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 21 juli 2014 De kustlijn verandert met de dag (Camperduin)

HHNK logoBron: HHNK - Na een periode van twee weken strandsuppletie zijn veranderingen van de kustlijn in de nabijheid van Camperduin zichtbaar. Het zand voor het nieuwe land wordt aangevoerd met de 'Prins der Nederlanden', komende week gaat ook de 'Rotterdam' varen.

Voor de veiligheid van toeristen en mensen uit de omgeving is er een hekwerk op de dijk geplaatst. Daarnaast is de dijk aan de zeezijde voor een gedeelte afgesloten voor doorgaand verkeer, zowel voor fietsers als voor voetgangers.

Passanten worden geïnformeerd door verschillende waarschuwingsborden op en nabij de dijk, daarbij zijn onze veiligheidsmensen 24 uur per dag op het werk om de veiligheid van en voor u te waarborgen.

Maandag 14 juli 2014 hebben we de mijlpaal van 10 miljoen kuub zand bereikt. Dit zand ligt zowel als vooroever onder de waterlijn, als op het strand. Om stuifzand te voorkomen zijn ter hoogte van strandpaviljoen Struin de eerste anti-stuif maatregelen getroffen in de vorm van wilgenschermen.

Door de verandering van de kustlijn ontstaat er een stroming in zee die u niet gewend bent. Daarom is een deel van het strand nabij de werkzaamheden afgezet. Graag willen wij u attenderen op uw eigen veiligheid wanneer u de zee in gaat.

Bron: Van Oord & Boskalis

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl