Algemeen: 29 juli 2014 Hoe ziet de toekomst van Hollands Kroon er uit? Diverse themabijeenkomsten in oktober 2014

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon, een gebied waar wind, water en ruimte - naast de 22 unieke dorpskernen - een grote rol spelen. Waar agrarische bedrijvigheid, visserij en innovatie elkaar afwisselen, op steenworp afstand van werelderfgoed Waddenzee.

Maar hoe willen we dat dit gebied er in de toekomst uitziet? Een vraag waar de gemeente Hollands Kroon de komende tijd mee aan de slag gaat in de vorm van een omgevingsvisie, ook wel toekomstvisie genoemd.

Toekomstvisie

In de toekomstvisie worden niet alleen keuzes gemaakt over de kwaliteit en inrichting van de openbare ruimte. Ook over (nieuwe) locaties voor woningbouw en bedrijventerreinen denken we na. Net zoals de bereikbaarheid van dit gebied en het opwekken van duurzame energie. De toekomstvisie kijkt naar morgen, maar geeft ook een doorkijk naar 2030.

Een toekomstvisie kunnen en willen wij niet alleen maken. Daarom willen wij u vragen met ons mee te denken. Hiervoor organiseren wij een aantal themagerichte bijeenkomsten. Tijdens deze themabijeenkomsten willen we u informeren en natuurlijk het gesprek met elkaar aangaan. Voor data en tijden kunt u onderstaande tabel bekijken. De exacte locaties en invulling van de avonden volgen nog.

Themabijeenkomst Datum en tijd
Leven 01 oktober 2014 om 18:45 uur inloop
Water 08 oktober 2014 om 18:45 uur inloop
Toerisme en recreatie 15 oktober 2014 om 18:45 uur inloop
Groen 22 oktober 2014 om 18:45 uur inloop
Ondernemen 29 oktober 2014 om 18:45 uur inloop

De thema's zijn tijdens de bijeenkomsten leidend. Wij zijn ons ervan bewust meerdere thema's voor u van belang kunnen zijn. U kunt dus ook meerdere bijeenkomsten bijwonen. Mocht u niet weten bij welke bijeenkomsten u kunt aansluiten, neem dan contact met ons op via . Wij hopen dat u met ons mee wilt denken en dat wij elkaar snel treffen tijdens één van deze avonden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl