Algemeen: 01 augustus 2014 Door samenwerking geld besparen

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De vier gemeenten in de Noordkop en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gaan nauwer samenwerken als het gaat om afvalwater. Dat levert in de toekomst onder andere voordelen op voor uw portemonnee. Door nu de kennis en ervaring te bundelen is de verwachting dat u in 2020 12,5% minder hoeft te betalen dan zonder samenwerking het geval zou zijn.

De komende periode nemen de kosten voor het inzamelen en verwerken van afvalwater flink toe. Een groot deel van de riolen moet namelijk worden vervangen. Anderzijds kun juist geld worden bespaard door bijvoorbeeld de riolering op precies het juiste moment te vervangen. Daarnaast gaan we steeds meer grondstoffen en energie uit afvalwater terugwinnen. Hier kunnen de partners met hun gezamenlijke ervaring een slimme werkwijze voor ontwikkelen.

De samenwerking biedt ook goede kansen om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Denk bijvoorbeeld aan de klimaatverandering waardoor er steeds vaker hevige regenbuien zullen voorkomen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl