Algemeen: 20 augustus 2014 Start dijkversterking bij Zuiderstrand 1 september 2014

HHNK logoBron: HHNK - We delen op het Zuiderstrand in het kader van de dijkversterking Wieringermeerdijk en Omgelegde Stonteldijk strandkussentjes met daarin een tegoedbon voor een gratis boerenijsje uit. Vanaf 1 september 2014 tot in oktober 2014 is het Zuiderstrand niet toegankelijk in verband met versterkingswerkzaamheden.

Om recreanten te informeren over deze werkzaamheden en omdat strand en ijs erg goed bij elkaar passen, bieden we in een unieke samenwerking met Zorgboerderij Dijkgatshoeve de komende twee weken eenmalig huisgemaakte boerenijsjes aan. Deze zijn verkrijgbaar bij de zorgboerderij aan de Noorderdijkweg 24a te Wieringermeer, tegen inlevering van de tegoedbon die op de informatieflyer staat.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl